Onze missie

Wij zijn Sovern en het is onze missie om jou, je familie, je buurman en iedereen die je kent te introduceren met de voordelen van publieke digitale activa.

Waarom

Waarom zou je als ondernemer in Nederland betalingen met digitale activa ondersteunen? We hebben in Nederland een uitstekende infrastructuur, de kosten zijn niet uitzonderlijk hoog en transacties worden snel verwerkt.

Toch is er ook wel wat mis. Voorheen werden elektronische betalingen als kostenbesparend gezien. Nu elektronische betalingen de overhand krijgen zien we dat contante betalingen als kostenpost worden gezien. De kosten voor digitale en vooral contante betalingen lopen op en er worden vraagtekens geplaatst bij waar het contant vandaan komt. We kunnen constateren dat banken een actief ontmoedigingsbeleid voeren m.b.t. contante betalingen maar ook dat consumenten het gemak van digitale betalingen omarmen.

Overstappen op digitale activa op de publieke blockchain heeft voor jou als ondernemer het voordeel om kosten te besparen en risico's te spreiden. Je hebt momenteel geluk als je als ondernemer 6 cent per transactie betaald. De meeste ondernemers zitten echter dichter tegen de 25 cent aan. Hierbovenop komen vaak nog vaste lasten voor de betaalprovider en de bank.

Met digitale activa zijn lagere transactiekosten mogelijk, tot wel onder de cent per transactie. Daarnaast biedt de technologie inovatieve mogelijkheden om je boekhouding en financiele processen te verbeteren. Wij helpen je graag hierbij.

Neem contact met ons op als je betalingen met digitale activa in jouw onderneming mogelijk wilt maken.